Isis Ma'at 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Let there be Peace on Earth and let it begin with me!

 

 

 

 

                    

 

 

Ellen-Luciana

 

 

(met Anneke  [links]  pauzerend onderweg naar  het Vredesconcert van James Twyman [rechts]  op 30 mei 2003)

 

 

 

Aangezien ik me heel goed kan voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar wie er achter het Isis Ma’ at - HealingCentrum

 zit, vertel ik hier iets over mezelf.

 

Ik ben een doodgewoon mens en houd van mensen (vooral kinderen), dieren, muziek luisteren, musiceren, zingen, dansen, schilderen, lezen, wandelen en fietsen in de natuur, reizen om mijn horizon te verruimen, zon, zee, strand, gezellig kletsen, lekker dollen, lachen en nog veel meer. Kortom ‘ik houd van het leven!’

Ook wat mijn spirituele leven betreft vind ik het heerlijk om ervaringen op te doen en daarin te groeien.

 

Hoewel ik van nature een wetenschapsmens ben (ontzettend nieuwsgierig en ‘alles’ onderzoekend), heb ik in de loop der jaren geleerd dat veel van wat niet te bewijzen is wel degelijk waar is of kan zijn.

Ook zonder concrete bewijzen durf ik nu op mijn intuïtie af te gaan met betrekking tot wat ik wel of niet voor waar kan aannemen. Bij twijfel wacht ik af tot mijn gevoel en verstand op één lijn zitten…gebeurt dat niet, dan ga ik ervan uit dat er iets  niet klopt en laat ik het los totdat er iets gebeurt wat ‘de waarheid’ (waar of niet waar dus) aan het licht brengt.

 

Sinds mijn kinderjaren was het duidelijk dat ik de gave tot genezen bezit. Hoewel ik vele (school)vriendjes en vriendinnetjes en ook anderen bleek te kunnen helpen en troosten, besefte ik echter pas heel veel later (toen ik  al jaren bezig was mijn moederschap met een maatschappelijke carrière te combineren) dat ik deze gave niet alleen ook voor mezelf kon gebruiken, maar dat zij tevens mijn roeping was. Naarmate dat besef dieper werd, kwam ik steeds meer in contact met mijn Ziel en haar intenties voor dit leven.

Doordat mijn verlangen haar roep te volgen groeide, nam ook mijn interesse in spirituele zaken toe.

Ook mijn behoefte om mijn deskundigheid te bevorderen op het gebied van hulpverlenen en natuurlijk- en holistisch genezen (healing) nam toe en resulteerde in het  gedurende vele jaren volgen van diverse reguliere en alternatieve (beroeps) opleidingen - gericht op het bevorderen van zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid van mensen - én bijna al mijn vrije tijd, liefde en energie besteden aan het helen van mezelf, het helpen helen van andere mensen en hen leren en aansporen dit ook te doen.

 

Veel van de Wijsheid die mijn twee, nu volwassen, zonen mij tijdens hun opgroeien bijbrachten kwam me daarbij uitstekend van pas. Van en door hen leerde ik o.a. onvoorwaardelijk lief te hebben, te vertrouwen, mijn intuïtie te volgen, mezelf te durven zijn, het leven te spelen, er met  humor naar te kijken, te laten zijn wat is.

 

                

 

 

    

 

Vanaf 1989 deed ik veel ervaring op met o.a. droom-,  regressie- en reïncarnatie therapie en spirituele therapie. Ook als ik op reis was kwam ik van alles tegen en mocht ik mijn gaven oefenen. Vooral op Agios Nicolaos te Kreta, het Rhodos gebergte te Cyprus en verschillende plaatsen in Egypte deed ik voor mezelf en mijn Healing- en Lichtwerk belangrijke ervaringen op. Nadat ik in 1993 de beroepsopleiding tot Chakra- en Kristal therapeut, tijdens welke ik tevens werd ingewijd in de 1ste  en de 2de graad van Reiki door Reiki Master Rita Maria ter Wiel, had afgerond startte ik, naast mijn andere werk, een HealingCentrum aan huis.

 

 

In 1995 rondde ik mijn opleiding tot  Astroloog af en in 1999 werd ik door een van mijn spirituele Meesters ingewijd tot Master in The Healing Touch. Na 9 jaar ervaring met Reiki 2de graad, koos ik, met de intentie Reiki tot mijn levenshouding te maken en ‘de Kunst van Reiki aan anderen door te geven, ook voor het Reiki Masterschap.

Hoewel Rita een fantastisch Mens is en een geweldige Reiki Master en leraar in het algemeen, liet ik me daarin echter inwijden door een ander fantastisch Mens en Reiki Master, Irma Posthouwer, al jaren mijn meest dierbare (ziels)vriendin.

In januari 2003 werd ik door nog een fantastisch Mens, Jean Vanhove, ingewijd in ‘The Templar Degree’.

 

 

Sinds mijn inwijding in de 1ste graad van Reiki heeft deze heel bijzondere ‘Kunst van Helen’ een zeer speciale plaats in mijn leven. Ik ontdekte al snel dat ik met het leren hiervan mezelf een onvervangbaar geschenk had gegeven: Een ‘puur Liefdesgeschenk’, dat in mij het inzicht en vermogen ontwikkelde mijn leven te helen, mijn Zielepad te volgen en ook andere mensen bij hun pogingen daartoe te helpen.

En door al mijn positieve ervaringen, waaronder heel veel zeer speciale, ben ik zo overtuigd van de Kracht van Reiki dat ik iedereen die er nog geen ervaring mee heeft, ook de sceptici, van harte uitnodig deze wonderbaarlijke Kunst te leren kennen.

 

Ook met de andere hulp- en geneesmethoden waar ik mee werk heb ik veel affiniteit. Ze zijn allemaal zeer liefdevol, werken prettig en ontspannen en kunnen, zonodig, met elkaar gecombineerd worden en aangepast aan de eigen aard en situatie van elke cliënt.

 

                  

 

 

 

 

 

Meester Jezus die de Christus is geweest

(foto van de Lijkwade van Turijn)

 

 

Nadat, mede door het volgen van een cursus ‘Genezen met Engelen’ in de Zuid-Franse Ardèche in mei 2002, mijn contact met mijn Schepper en de Lichtwezens uit Zijn Circle of Light intensiever werd en voor mij tegelijkertijd kristalhelder dat Lichtwerk en Healing echt mijn roeping zijn, besloot ik al gauw mij voornamelijk hieraan te wijden.

 

En sinds ik mij ook bij James Twyman (zie de foto links bovenaan de pagina, mijn Vredespagina en de website van James) heb aangesloten valt er voor mij steeds meer op z’n plaats en krijgt alles meer vorm.

                                                                

 

               

 

 

 

Ik ben (mijn zonen) Michèl en Alexander, mijn andere geliefden en al die andere fantastische menselijke en spirituele Engelen, Leermeesters en Gidsen, die mij met hun liefde, liefdevolle steun, wijsheid, hulp en/of begeleiding geholpen hebben en helpen mijn Zielepad te gaan uitermate dankbaar.

Ook de mensen die mij het leven soms heel moeilijk hebben gemaakt ben ik dankbaar dat ze mij daardoor de kans hebben geboden te leren omgaan met alles wat ik in dit leven tegenkom en In Mijn Kracht te blijven staan.

Mijn cliënten en cursisten ben ik dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij hebben en dat ze ook mijn Leraren zijn.

 

                                                                                                           

Ik ben mijn LevensBron

 dankbaar

voor al de kostbare geschenken

die ik dagelijks uit Hem ontvang!

 

       

In Liefde & Licht

 

Ellen-Luciana

 

                

 

       

 

                                     

 

       

 

 

 

 

Aangesloten bij:

 

 

de 'Spiritual Peacemakers' van James Twyman.

 

The ‘Global Healing Network‘

(van The International Centrum  for  Reiki Training) van William Lee Rand.

 

The ‘Lightworkers Family’ van Steve & Barbara Rother.

 

 

Lid van de Vereniging Van Astrologen Noord Nederland (V.V.A.N.N.).

 

 

en

 

 

Lid van de G.R.O.E.P.

 

Een vereniging van Geïnitieerde Reikibeoefenaars (die) Onderrichten En Praktijkbeoefenaars (zijn).

 

(Zie onderaan de pagina)

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

Ga (eventueel) terug naar het  begin van deze pagina

 

 

 

of  naar:

 

 

Entree       HealingCentrum       Gastenboek      Vrede       The Healing Touch

 

 

Reiki            Helen met Engelen          Helen met Kristallen          Chakratherapie

 

 

Astrologie              Meditatie            Mantra zingen           Zielen & Zielenkleuren

 

 

Cursussen        Workshops       Consulten & Behandelingen

            

 

 

 

Breng ook een bezoek aan:

 

 

 

http://www.reiki-lotus.com/

 

 

http://users.skynet.be/jeanvanhove

 

 

Hans Rietveld: http://www.spiritueelmagazineonline.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

De G.R.O.E.P. SiteRing Ik ben lid van 'De G.R.O.E.P.

Geïnitieerde Reikibeoefenaars (die) Onderrichten
En Praktijkbeoefenaars (zijn)

meel ons
vorige Site gehele lijst willekeurige Site aanmelden volgende Site