The
 

 

 

 

 

 

 


 

is geen Egyptische Geneesmethode

 

zoals vele mensen denken.

 

Zij is oorspronkelijk van Sirius afkomstig

 

en de Geneeswijze van de godin Isis.

 

Haar Egyptische symbool is de klank van haar naam uitgebeeld in

 

 de vorm van een ‘troon’. Een ander symbool is ‘de Maansikkel’.

 

Haar kleur is: ‘Goud’.

 

   

 

De tempel van Isis  bevindt zich in Dendera in Egypte.

 

Haar hemelse symbool is haar (blauwwitte)ster ‘Sept’,

 

 Sothis’, ‘Serapis’ oftewel ‘Sirius’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isis nam bij de Egyptenaren uit het Oude Egypte een positie in die totaal verschillend was van die van elke andere godin. Van de eerste tot de laatste dynastie was zij voor hen de allerbelangrijkste godin. Haar invloed en Liefde verspreidden zich over Hemel en Aarde. Ze werd vereerd als de Godin van Hemel en Aarde, de Godin van de Vruchtbaarheid en als de Grote Moeder, de grootste vrouwelijke creatieve kracht die leven voortbracht en wat ze voortbracht beschermde, verzorgde, voedde en koesterde.

Ze stelde zich dienstbaar in het gebruiken van haar kracht. Ze communiceerde met de Zielen van degenen die zich voor heling aan haar toevertrouwden en genas via Heling Touch, bestaande uit handoplegging, klanken en woorden produceren/uitspreken, waarmee ze met de Ziel, de organen, cellen en weefsels van de behandelde communiceerde en de ziekte of ziekteveroorzakers wegstuurde. Haar woorden en klanken waren krachtig en magisch en zodanig, dat ze te begrijpen waren voor wie ernaar luisterde. Zij produceerde ze met de lucht die ze voortbracht door haar vleugels te bewegen, dezelfde wijze waarop zij ook Licht  produceerde.

 

 

 

 

                          

 

 

                

 

Mijn’ HealingTouch  

 

De wijze waarop ik The HealingTouch toepas is  bijna helemaal dezelfde als die van Isis. Zij is gebaseerd op Liefde, Intuďtie, Mededogen, Respect en Aandacht en bestaat uit het aanraken van (= liefdevol communiceren met) de Ziel van degene die de genezingshulp ontvangt, in combinatie met het via hart, handen, woorden en klanken reinigen en zuiveren van zijn/haar Lichaam en Geest, opsporen van blokkades en het Helingsproces activeren en stimuleren.

 

Alle The HealingTouch behandelingen zijn heel liefdevol en ontspannend en bevorderen niet alleen het genezingsproces, maar ook het vinden van innerlijke harmonie en levensvreugde, waardoor de kwaliteit van het leven in alle opzichten verbeterd wordt.

Ze helpt vele fysieke en psychische ongemakken voorkomen, verminderen of genezen en de oorzaken daarvan te elimineren. The HealingTouch kan altijd worden toegepast en is zeer geschikt als ondersteuning van alle medische behandelingen of ingrepen en (psycho) therapieën, voor het bereiken van diepe ontspanning en als activator en/of stimulator van groei- en bewustwordingsprocessen.

 

 

  

 

Deze Helende Aanraking ziet er als volgt uit:

 

Voorafgaand aan de behandeling wordt Zielencontact gemaakt met de Ziel van de behandelde en tijdens de behandeling met deze samen gewerkt. De behandeling kan bestaan uit: een Ankh gebruiken, in de Aura werken, de handen op het lichaam leggen, Kristallen gebruiken, ,  masseren, de behandelde wiegen, specifieke klanken produceren – zingen – neuriën – speciale muziek laten beluisteren, samen lachen, een (geleide) meditatie  doen,  gebruik maken van kleuren, een  bepaalde (Chakra of andere) oefening laten doen, enzovoorts.

 

De behandelde  wordt  regelmatig  betrokken bij de behandeling en ervaart deze zeer intens. Na enkele behandelingen zijn de eigen Ziele-intenties  heel duidelijk en kan, door daaraan gehoor te geven, het Helingsproces worden versneld.

 

 

                           

 

 

 

 

Informatie over de cursus The Healing Touch vindt u op de pagina Cursussen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende delen van de Tempel van Isis te Dendera

 

 

 

 

 

Ga (eventueel) terug naar het begin van de pagina

 

 

of  naar :

 

 

Entree       HealingCentrum       Ellen-Luciana        Gastenboek      Vrede

 

 

Reiki        Helen met Engelen        Helen met Kristallen        Chakratherapie

 

 

Astrologie          Meditatie           Mantra zingen         Zielen & Zielenkleuren

 

 

Consulten &  Behandelingen      Cursussen      Workshops